“Ik vond het coachtraject heel prettig. Vanaf het begin voelde het goed en wist ik dat ik alles kon zeggen tegen je. Jij stelde de juiste vragen en liet mij nadenken en naar mezelf kijken. De materialen (methode) die je hiervoor gebruikt werken heel doeltreffend.
Je legt niets op, concludeert niet maar aanschouwt wat er gebeurt. Wel vatte je goed samen als ik dat even niet zag.

Ik ben zeer tevreden over de coaching in dit traject.”

- 26 september 2018

"Anky is een coach met groot empatisch vermogen. Haar vaardigheden als coach, de geboden structuur/ methode en niet te vergeten haar persoonlijkheid hebben wat mij betreft positief bijgedragen aan het succes van het coachtraject. De manier van het stellen van vragen, het taalgebruik en de setting; alles eerlijk en gelijkwaardig."

- 9 maart 2016

"Ik heb het coachtraject bij Anky ervaren als confronterend, maar op de goede manier. Ik heb echt meer zelfinzicht gekregen. Dit had ik van tevoren niet ingeschat. Ik dacht mezelf goed te kennen en hier ben ik op sommige punten toch anders over gaan denken en sterker nog: gaan voelen.

Ik ben verbaasd dat in zo’n korte tijd, eigenlijk maar twee sessies en een aantal opdrachten, bij mij de kwartjes zijn gaan vallen. Ik besef dat ik dat zelf heb gedaan, maar ergens hebben de opdrachten en de feedback een goede snaar geraakt. Ik heb meer zelfinzicht gekregen, kan makkelijker met zaken omgaan en ze kleiner maken zonder het grote geheel te vergeten en ik kan succesjes vieren.

Het traject heeft me veel gebracht en ik ben meer dan tevreden."

- 24 augustus 2015

"Anky heeft een groot empathisch vermogen en ik vind dat dat haar grote kracht is, Ze kan iemand het gevoel geven veilig te zijn. Hierdoor kunnen zelfs de grootste verdedigingsmechanismen doorbroken worden."

- 12 juni 2014

"Anky is een geweldige coach en een zeer intelligent en inlevend mens. Ze zal veel mensen tot grote stappen in hun leven kunnen aanmoedigen en in hen het vertrouwen stimuleren om hun dromen waar te maken."

- 18 mei 2014