Loop jij vast in je werk en zoek je daarin je weg?

Wanneer je vast loopt is het vaak nodig om ‘out of the box’ te denken. Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je ook de resultaten krijgen die je altijd hebt gehad. 

Om een volgende stap te zetten, is een nieuwe manier van denken nodig. De verandering die je nodig hebt, is uiteindelijk altijd te vinden in jezelf. Als coach help ik je daar graag bij.

Samen gaan we op zoek naar je talenten, naar wat jou drijft. Maar ook naar de eventuele belemmeringen, die je voor jezelf opwerpt. Met als resultaat dat jij de weg vindt, die leidt naar meer plezier en passie in je werk. En wellicht zelfs naar een volgende stap in je carrière.

Wat zet ik daarbij in?

Jarenlang heb ik op allerlei manieren samengewerkt met heel veel verschillende collega's en medewerkers.  Mijn kracht is om mensen weer in beweging te brengen. Gaandeweg ontdekken we talenten, die misschien niet direct zichtbaar waren.

Het nemen van beslissingen en het goed benutten van je talenten is niet altijd even gemakkelijk. Ik help je om jou de keuzes te laten maken die nodig zijn. Uiteindelijk zal dit er toe leiden dat de verandering waar je naar op zoek bent, wordt ingezet. 

Tijdens het coachingstraject is ons gesprek het meest belangrijke. Door de juiste, soms prikkelende vragen te stellen, goed te luisteren naar wat jij vertelt en door te ‘horen’ wat je misschien niet vertelt, wordt veel duidelijk. Daarnaast maak ik gebruik van instrumenten die inzicht geven en transformatie ondersteunen, zoals de Elementenleer, het Bezielingsspel, Voice Dialogue, Kerntransformatie, het Enneagram en diverse vragenlijsten.

Voor wie?

Voor iedereen, die een steun in de rug kan gebruiken bij het oplossen van ervaren problemen op het werk of bij het maken van ingewikkelde keuzes.

Kamer.jpg

Waar?

Vanuit mijn werkruimte in Vleuten, incompany of op een nader te bepalen locatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een coachtraject (deels) online te volgen, via Skype, Facetime en e-mail.

 

Benieuwd naar hoe we dit gaan doen?

Neem contact op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.